Èxit de participació en la primera cursa nocturna de Vilanova del Vallès

Dimarts, 26 de setembre de 2017 a les 11:10

Prop de 100 persones van participar a la primera cursa nocturna de Vilanova del Vallès, amb un recorregut d’11 quilòmetres mixtes, 40% asfalt i 60% muntanya, degudament senyalitzat i un desnivell de 360 metres.

Sens dubte, una cursa diferent a les que se celebren a la província de Barcelona, amb un horari peculiar, amenitzada amb música en el punt de sortida i arribada, barra de bar i tots els serveis bàsics coberts (avituallament, guarda-roba, etc.).

Va comptar amb un circuit que no va ser fàcil, però córrer per atractius i estrets corriols del Parc de la Serralada Litoral ho va merèixer, tot i fer-ho de nit. Els participants es van endur un bon record per haver superat un nou repte i van agrair que tot el recorregut estigués ben senyalitzat.

El tret de sortida el va donar l’alcaldessa Yolanda Lorenzo a les 21h de la nit i el primer corredor va arribar a la meta transcorreguts 54 minuts i dos segons. Els últims corredors van arribar just al tancament de la cursa a les 23h de la nit.

A més dels participants amateurs aficionats a córrer, hi va haver una gran participació de corredors procedents de la Lliga de Championchip, ja que la cursa era una prova puntuable del campionat.

Des de l’organització de la cursa, Ajuntament de Vilanova del Vallès i Club de Futbol de Vilanova, es fa un agraïment a tots els participants i, en especial, a totes les persones i entitats del municipi que van col·laborar (voluntaris de Vilarunners, Ass. Voluntaris de Protecció Civil i Nosaltres Vilanovins) perquè l’esdeveniment fos posible.

En definitiva, una jornada exitosa, tant per la participació, com per l'ambient lúdic i esportiu que es va viure en tot moment. L’organizació ja estudia diferents possibilitats i variants per a una segona edició i esperen que aquesta primera Cursa Nocturna sigui tan sols el començament d'una llarga etapa de properes edicions de la prova.