Mar Ibáñez de Vilanova del Vallès, premi a les millors postres creatives 2023

Dissabte, 11 de novembre de 2023

La xef pastissera Vilanovina ha estat reconeguda pel jurat per una recepta d'aprofitament feta amb ingredients sobrants del menú d'estiu.

La Vilanovina Mar Ibáñez, cap de pastisseria del restaurant Hisop de Barcelona, ha estat guardonada aquest dilluns amb el Premi Sosa a les millors postres creatives 2023 en el marc del Fòrum Gastronòmic, que s'està celebrant a Barcelona. Ibáñez ha obtingut el reconeixement del jurat per una recepta de cuina d'aprofitament elaborada amb ingredients restants dels plats del menú d'estiu, amb els quals ha creat una elaboració a partir de cogombre, peril·la, ajoblanco i una emulsió de jalapeño, entre altres.


La xef pastissera encara s'ha endut un altre dels guardons, el de millor pastisser de postres de restaurant 2023. La guardonada s'ha format a l'escola pastissera catalana: Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, Pastisseria Hofmann i Celler de Can Roca.


Des de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès volem felicitar a la xef vilanovina pel seu treball i esforç diari en el món de la cuina. Mar continua així, enhorabona!
 

Darrera actualització: 11.11.2023 | 08:08